Certificazione Plida – ITALIENSK C1 – PLIDA

di maria

SPROG

ITALIENSK C1 – PLIDA

PLIDA sprogtest – forberedelse

(Progetto Lingua Italiana Dante Alighieri)

I samarbejde med Dante Alighieri i Danmark tilbyder FOF Gentofte undervisning, der forbereder dig direkte til den sprogprøve, du skal bestå for at kunne opnå PLIDA-certificering i italiensk. Du trænes i at lytte, læse, skrive og tale italiensk.
PLIDA-certifikatet øger dine chancer for at arbejde, studere og bo i Italien. PLIDA-certifikatet på niveau A2 eller højere er en gyldig kvalifikation for udstedelse af opholdstilladelse i Italien.
Diplomet er et eksamensbevis udstedt af Dante Alighieri Society, der bekræfter dine færdigheder i italiensk sprog som fremmedsprog. Eksamensbeviserne kan kun opnås efter at have bestået den standardiserede sprogprøve.

FOF Gentofte kan organisere Plida-kursus på hvert niveau: Kontakt os for mere information: 3963 7010. 

Om Plida:

PLIDA certifikatet er et officielt eksamensbevis udstedt af Dante Alighieri Society baseret på en aftale mellem Udenrigsministeriet (n. 1903 af 1993/04/11) og universitetet “La Sapienza” Rom (konvention af 06/29/2004).
PLIDA er et certifikat, der også anerkendes af arbejds- og socialministeriet (dekret 18/10/2002).

Endvidere er PLIDA-certifikatet et gyldigt kvalifikationsbevis for udenlandske studerende i Italien (konvention 9/10/2006).

PLIDA certifikatet attesterer kompetence i italiensk som fremmedsprog på en skala fra seks niveauer, fra A1 til C2 i progression af sværhedsgrad, som svarer til de niveauer, der fastsættes af Europarådet (afdelingen for moderne sprog:. Se The Fælles Europæiske Referenceramme for sprog: læring, undervisning, evaluering, Milano, La Nuova Italia – Oxford, 2002).
Dante Alighieri København, Center for Certificering, er bemyndiget til at udstede det officielle diplom til de personer, der har bestået den særlige eksamen.

Niveau for italiensk – Nybegyndere

PLIDA Certification A1
PLIDA Certificering A2

Niveau for italiensk – Etablering

PLIDA Certificering B1
PLIDA Certification B2

Niveau af italiensk – Professionel

PLIDA Certification C1
PLIDA Certification C2

TILMELDING


 

Questo sito web utilizza i cookie per migliorare la tua esperienza. Daremo per scontato che tu sia d'accordo, ma puoi annullare l'iscrizione se lo desideri. Accetta Leggi di più

Privacy & Cookies Policy