Premio Dante

Projektet

Ideen om en periodisk KONKURRENCE af Dante Alighieri i København stammer fra succes med den første udgave af DANTE ALIGHIERI COPENAGHEN TILDELING 2019 dedikeret til Leonardo da Vinci. Temaet for tildelingen varierer afhængigt af jubilæer eller omstændigheder og fastlægges på forhånd af styregruppen.

Hvem kan deltage i konkurrencen?

Dante Alighieri Copenhagen Konkurrencen er åben for alle indbyggere i Danmark med en gyldig opholdstilladelse uanset nationalitet, men i nogle tilfælde endda for ikke-beboere i Danmark. Det er en nødvendig betingelse for, at deltagelsen har alle de krav, der kræves i den relative annonce af årlig konkurrence, der er offentliggjort på vores officielle hjemmeside. Eventuelle undtagelser vil blive undersøgt af styringskomitéen, hvis arbejde princippet om ubestridelighed finder anvendelse på.

ALLE PRISEUDGIVELSER

PREMIO 2020

2020 - Den anden udgave dedikeret til Gianni Rodari

DANTE ALIGHIERI 2020-tildelingen er dedikeret til Gianni Rodari

Dante Alighieri Copenhagen Society hylder børne- og børnelitteratur.

Dante Alighieri Society fejrer hundredeårsdagen for Gianni Rodari’s fødsel med en litterær konkurrence, hvor deltagerne har mulighed for at konkurrere med deres eget arbejde. Værkerne kan redigeres eller upubliseres. Ikke offentliggjorte værker er kun beregnet som sådan, hvis de aldrig er blevet offentliggjort i nogen form. Værker, der allerede er offentliggjort i papir eller digitalt format, også som selvudgivelse, betragtes som offentliggjorte.
Værker, der allerede er delvist offentliggjort på sociale medier eller andre digitale medier, er beregnet til at blive offentliggjort. Gå til siden dedikeret til prisen for at finde reglerne og procedurerne for registrering af anden udgave. Følg linket

Du kan også læse dette indlæg i:
Italian

PREMIO 2019

2019 - DEN FØRSTE EDITION dedikeret til Leonardo

Dante Alighieri Copenhagen Company hylder Leonardo Da Vincis kunst, kreativitet og geni.

Dante Alighieri Forening fejrer 500-årsdagen for Leonardo Vincis død med en kunstnerisk konkurrence, hvor deltagerne har mulighed for at konkurrere med deres eget arbejde. Værkerne kan være af forskellige slags: et digt, et maleri, et manuskript, en skulptur, en film, en historie, en installation eller enhver nyskabende kunstnerisk form inspireret af Leonardo da Vinci. Gå til siden dedikeret til prisen for at opdage vinderne af den første udgave. LÆS MERE

Du kan også læse dette indlæg i:
Italian

Du kan også læse dette indlæg i: Italian